Lisää uusi tapahtuma

Päivämäärä ja aika

:
:

Add certain days to event occurrence dates.

:val: x

Tapahtuman kustannus

Kategoriat

Tapahtuman väri

Avainsanat

Tämän lomakkeen avulla voit lisätä oman tapahtumasti tapahtumakalenteriin. Tiedot tarkastetaan ylläpidon toimesta ennen tapahtuman julkaisemista.

OTSIKKO

Valitse ensin tapahtumallesi otsikko. Tekstikenttään voit kirjoittaa vapaamuotoisen kuvauksen tapahtumasta. Jos tapahtumalla on omat nettisivut tai facebook-sivu, voit lisätä tekstikenttään linkin tapahtuman omalle sivulle.

TAPAHTUMA-AIKA

Valitse tapahtuman alkamis- ja päättymisajankohta. Jos kyseessä on säännönmukaisesti toistuva tapahtuma, voit valita, toistuuko tapahtuma esim. päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Voit myös asettaa toistuvan tapahtuman päättymään tietyn aikavälin jälkeen. Mikäli kyseessä on epäsäännöllisesti esiintyvä toistuva tapahtuma, tulee jokainen tapahtuma lisätä erikseen.

TAPAHTUMAKATEGORIA

Valitse mihin tapahtumakategoriaan lisäämäsi tapahtuma kuuluu. Voit valita useampia kategorioita kerralla. Lopuksi voit lisätä tapahtumallesi avainsanoja, jotka kuvaavat tapahtuman sisältöä.

TIETOJEN TALLENTAMINEN

Paina lopuksi Lähetä-painiketta, jolloin tapahtuma siirtyy hyväksyttäväksi. Tapahtuma on lisätty hyväksymisjonoon, jos sivun alalaitaan tulee vahvistus.

ONGELMIA?

Jos tapahtuman syöttäminen ei jostain syystä onnistu, voit kysyä ohjeita lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kunta@aura.fi.