JOULUN RETKI – Tuire Mellanen & Perilliset

JOULUN RETKI – Tuire Mellanen & Perilliset

Sunnuntaina 15.12.2019 klo 17:00 Aurasalissa. Liput ovelta tuntia ennen 13€. Ei ennakkolippuja. Yhteistyössä Auran vapaa-aikatoimi.

Tervetuloa Joulun retki -konserttiin!

Joulua pidetään juhlana, jolloin saa viettää aikaa tärkeiden ihmisten seurassa. Se voi tarkoittaa riemukasta yhdessäoloa tai harrasta hiljentymistä. Kuljetaan siis yhdessä majatalosta majataloon, ja kokoonnutaan Auran auditorioon nauttimaan valosta vuoden pimeimpään aikaan. Luvassa hyvän mielen joulukonsertti koko perheelle.

Tuire Mellanen & Perilliset on äidin ja lasten yhteinen kokoonpano, Mellaset lukeutuvat Suomen harvoihin ammattimuusikoista koostuviin perheisiin. Tänä jouluna musiikki saattaa kiertolaiset jälleen yhteen.

Kokoonpano:

Tuire Mellanen – Laulu / Piano
Anton Mellanen – Laulu / Kitara
Anna-Mikaela Mellanen – Basso / Laulu
Emil Mellanen – Harmonikka / Laulu
Antti Törmä – Lyömäsoittimet

Tuire Mellanen:

Tuire on lukuisia lavoja orkestereiden solistina kiertänyt laulaja sekä laulunopettaja. Tuire tunnetaan syvällisenä tulkitsijana, joka osaa virittää kappaleiden teksteihin upeita sävyjä.

Emil Mellanen:

Emil on 16-vuotias harmonikansoittaja ja musiikkilukiolainen. Vikkelät sormet ovat tanssahdelleet harmonikan näppäimillä jo 6 vuotta Marko Valtosen opissa. Emil on palannut hiljattain konsertoimasta Venäjältä.

Ansku Mellanen:

Ansku on 20-vuotias muusikko, joka on ollut osallisena laajasti erilaisissa musiikkiproduktioissa, mm. Lenni-Kalle Taipaleen kanssa. Hän on valmistunut muusikoksi Helsingin Pop/Jazz-konservatoriosta ja täydentää musiikkialan opintojaan Metropolia AMK:ssa.

Anton Mellanen:

Anton on 24-vuotias kitaransoitonopettaja. Tällä hetkellä hän konsertoi aktiivisesti ja suorittaa Sibelius-Akatemiassa musiikkikasvatuksen maisteriopintoja. Hän on esiintynyt yhdessä mm. tangokuningas Jarno Kokon ja Martin Alvaradon kanssa.

Antti Törmä:

Antti on toisen polven rumpali, joka on kiertänyt mm. Maria Tyysterin yhtyeessä. Hän on valmistunut muusikoksi Helsingin Pop/Jazz-konservatoriosta ja opiskelee tällä hetkellä Jyväskylässä soitonopettajaksi.

Päivämäärä

joulu 15 2019

Aika

17:00

Sijainti

Aurasali, Aura
Urpontie 2, Aura